Jubileumboek

Jubileumboek

25 jaar geleden werd Corsief opgericht door een paar enthousiastelingen. Het werd een tijdschrift over (met name) het Zundertse corso en inmiddels is het magazine niet meer weg te denken uit het corsolandschap. Inmiddels bestaat Corsief 25 jaar. Daar zijn we natuurlijk trots op en dat willen we dan ook vieren. Vandaar dat we een jubileumboek hebben gemaakt.

In het boek bespreken we de ontwikkeling van Corsief en het corso van de afgelopen 25 jaar. Dat doen we aan de hand van verhalen en heel veel mooi beeld. Het boek is in Zundert te koop bij ‘2nd Life @Ingrid’ (Molenstraat 48) of de Bruna (Molenstraat 80). 

Wil je het boek bij je thuis laten bezorgen (kosten 6,95 euro NL/9,95 euro BE)? Stuur dan een mail naar abonnement@corsief.nl met je adres en je ontvangt een factuur. Na betaling van de factuur sturen we het boek toe.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik het jubileumboek verwachten?
Boeken die via de website worden besteld worden binnen 5-7 werkdagen verzonden. Corsief werkt met vrijwilligers, waardoor we één keer per week kunnen verzenden. Wil je het boek sneller hebben, koop dan je boek bij 2nd Life @Ingrid of de Bruna.

 

Kan ik het boek ook ergens afhalen om zo de verzendkosten te besparen?
De boeken kunnen afgehaald worden bij ‘2nd Life@Ingrid’, Molenstraat 48 te Zundert. Je ontvangt een mailtje zodra je boek klaar ligt om opgehaald te worden. 

 

Past mijn bestelling door de brievenbus?
Als je één boek hebt besteld past deze door de brievenbus, je hoeft dus niet thuis te zijn om de zending aan te nemen. Indien je meerdere boeken bestelt zullen wij deze als pakket verzenden.

 

Is het mogelijk om mijn bestelling te volgen?
Nee, de bestellingen worden met reguliere post verzonden.

 

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is mijn bestelling wel goed bij jullie ontvangen?
Controleer dan altijd ook je map voor ongewenste reclame of spam. Als de bevestigingsmail niet in een van deze mappen terecht is gekomen en je ook nog steeds geen e-mail van ons hebt ontvangen, kan je ons dit laten weten via de contactpagina.

 

Kan ik mijn bestelling nog annuleren?
Dat kan zolang het boek nog niet is verzonden. Stuur je vraag naar ons via de contactpagina.

 

Bestelling retourneren?
Het is helaas niet mogelijk het jubileumboek te retourneren.

 

Heb je een beschadigd boek ontvangen?
Neem dan contact op ons via de contactpagina. We helpen je graag om het zo snel mogelijk op te lossen.

 

Er ging iets fout bij de betaling. Hoe kan ik de betaling alsnog afronden?
Controleer eerst of je een betaalbevestiging hebt ontvangen. Heb je deze mail niet ontvangen? Controleer nogmaals je mailadres. Is deze juist ingevuld en heb je toch geen betaalbevestiging ontvangen? Dan hebben wij je betaling hoogstwaarschijnlijk ook niet ontvangen. Neem voor de zekerheid even contact ons via de contactpagina.