Jubileumboek

Jubileumboek

25 jaar geleden werd Corsief opgericht door een paar enthousiastelingen. Het werd een tijdschrift over (met name) het Zundertse corso en inmiddels is het magazine niet meer weg te denken uit het corsolandschap. Inmiddels bestaat Corsief 25 jaar. Daar zijn we natuurlijk trots op en dat willen we dan ook vieren. Vandaar dat we druk bezig zijn met het maken van een jubileumboek en dat kun je nu al bestellen. In het boek bespreken we de ontwikkeling van Corsief en het corso van de afgelopen 25 jaar. Dat doen we aan de hand van verhalen en heel veel mooi beeld. We streven ernaar om het boek eind van het jaar te publiceren (mooi cadeau voor de kerstdagen?). Via het formulier hieronder kun je het boek alvast bestellen, hieronder kun je ook alvast één pagina vinden, zo weet je een beetje wat je kunt verwachten.

Het boek gaat €19,96 kosten, naar het jaar waarin de eerste Corsief uitkwam. De verzendkosten komen hier nog bovenop, dat is €4,10. Zodra we meer weten over de publicatiedatum van het boek, ontvang je een mailtje van ons. Op die manier regelen we ook de betaling van het boek. Zodra het boek gepubliceerd is, kun je het ook via onze webwinkel aanschaffen. Tot die tijd blijft onze webwinkel offline en kun je het boek voorbestellen via het formulier hieronder.

De gegevens die je hieronder invult worden enkel gebruikt om het boek later naar je op te sturen. We bewaren de gegevens tot de boeken opgestuurd worden, daarna zullen we ze direct verwijderen. Natuurlijk gaan wij voorzichtig om met je gegevens en zullen we deze op geen enkele manier verspreiden.

  Voornaam (verplicht)

  Achternaam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Adres (verplicht)

  Postcode en plaats (verplicht)

  Land (verplicht)

  Aantal boeken (verplicht)