Redactie

Jos van Aert
arrow

Jos van Aert

Beeldredacteur
close
Jos van Aert is sinds medio 2008 actief bij Corsief. Samen met Gijs, Brian, Janneke en Yuri is hij verantwoordelijk voor de opmaak van Corsief. In het dagelijks leven is hij eigenaar van Fiks en Fokus.
Ludo Aerts
arrow

Ludo Aerts

Redacteur
close
Ludo maakt sinds 2020 deel uit van de Corsief redactie. Daarnaast bouwt hij corso bij buurtschap Rijsbergen.
Guus Arnouts
arrow

Guus Arnouts

Hoofdredacteur & Redacteur
close
Guus Arnouts is redacteur sinds 2014 en vanaf 2019 hoofdredacteur van Corsief. Hij is niet zozeer een bouwer, maar heeft wel een grote passie om over het evenement, de historie en tradities van het bloemencorso te schrijven. Artikelen met wat meer diepgang zijn meer zijn ding, met de journalistieke kernwaardes en de bladformule in het oog houdend.
Ton Biemans
arrow

Ton Biemans

Voorzitter | Eindredacteur | Redacteur
close
Ton is sinds 2015 lid van de Corsiefredactie. Sinds eind 2017 is hij ook voorzitter van Corsief. Van 2001 t/m 2016 liet hij als omroeper de winnende corsowagen stoppen op de Markt. Jarenlang zwaaide hij de scepter in Cultureel Centrum de Schattelijn in Geertruidenberg, maar sinds zijn pensioen blijft hij op verschillende vlakken bezig met theater.
Brian Boot
arrow

Brian Boot

Beeldredacteur
close
Brian Boot is sinds 2017 lid van de redactie. In het dagelijks leven is hij grafisch vormgever. Brian heeft diverse ontwerpen voor corso Zundert op de straat gezet, zowel bij Laarheide als bij Rijsbergen.
Yuri Dils
arrow

Yuri Dils

Beeldredacteur
close
Yuri maakt sinds 2019 deel uit van de redactie. Samen met Brian, Jos, Janneke en Gijs is hij verantwoordelijk voor de opmaak van het blad. Daarnaast ontwerpt Yuri corsowagens voor o.a. buurtschap Raamberg, Poteind en de Berk.
Miranda Eiting
arrow

Miranda Eiting

Eindredacteur | Redacteur
close
Miranda Eiting is sinds juni 2012 actief bij Corsief als schrijver. Daarnaast houd ze zich samen met Paul Bastiaansen bezig met de internationale en nationale betrekkingen rondom het Cultureel erfgoed namens Stichting Bloemencorso Zundert. Miranda bouwt al van kleins af aan bij buurtschap Tiggelaar. Als Miranda niet met het corso bezig is werkt ze bij Landal GreenParks als Financial Controller.
Eric Elich
arrow

Eric Elich

Redacteur
close
Eric Elich is grafisch ontwerper, illustrator, rechtbanktekenaar afgestuurd aan de kunstacademie Sint Joost in Breda, waar hij via oud jurylid Fritz Schremmer bekend werd met het corso in al zijn facetten. Hij is onder andere erg actief in de Bergse Vastenavend. Eric werkt voor BN/De Stem en Algemeen Dagblad. Sinds 2008 is hij als vriend verbonden aan buurtschap ’t Stuk.
Malou Evers
arrow

Malou Evers

Fotograaf
close
Malou Evers is sinds 2011 één van de vaste fotografen van Corsief. Ze heeft fotografie gestudeerd aan de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Sinds 2014 heeft zij een eigen fotografiestudio in Zundert. Naast het corso fotograferen, bouwt ze mee in de tent van Laer-Akkermolen.
Ronald van Loon
arrow

Ronald van Loon

Redacteur
close
Ronald van Loon zit sinds de oprichtings-vergadering in december 1995 bij de Corsiefredactie. In het corso ontwerpt hij met regelmaat wagens. De laatste jaren samen met Martin Straver en Dave Roelands. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij een akoestisch adviesbureau.
Mark Maas
arrow

Mark Maas

Fotograaf & Webmaster
close
Mark Maas is sinds de oprichting al redactielid van Corsief. In het begin alleen als schrijver, maar al snel bestond zijn taak vooral uit fotografie. Mark is daarnaast verantwoordelijk voor het onderhoud van de website. In het dagelijks leven werkt Mark als informatiemanager op het bestuursbureau van een scholenstichting voor primair onderwijs in Etten-Leur.
Gijs Martens
arrow

Gijs Martens

Beeldredacteur
close
Gijs maakt sinds 2012 deel uit van de Corsief redactie. Samen met Yuri, Janneke, Jos en Brian is hij verantwoordelijk voor de opmaak van het blad. Gijs ontwerpt tegenwoordig regelmatig voor Molenstraat en heeft in het verleden ook ontworpen voor Stuivezand en ‘t Kapelleke. Gijs is een van de founding fathers van Tijgerbrood, een creatieve agency in het centrum van Zundert.
Tess Mutsters
arrow

Tess Mutsters

Redacteur & Columnist
close
Tess Mutsters sinds 2018 lid van de redactie van Corsief. Echt fanatiek met corso is ze nooit geweest, maar ze kijkt wel ieder jaar de optocht en schrijft dan enthousiast de punten in de zonnewijzer. Tess schrijft artikelen en columns voor het Corsief. Tess is in 2020 afgestudeerd als journalist.
Ilse Naalden
arrow

Ilse Naalden

Redacteur
close
Ilse Naalden maakt sinds 2013 deel uit van de redactie. Ilse is naast haar taken in de redactie lid van buurtschap Schijf. Daarnaast runt ze met haar partner een dierenspeciaalzaak gespecialiseerd in paarden in het hartje van Rucphen.
Werner Pellis
arrow

Werner Pellis

Fotograaf & Redacteur
close
Werner Pellis is een van de oprichters van Corsief. Vanaf de allereerste Corsief is hij zowel schrijver als fotograaf en daarnaast is hij nog een tijdje secretaris en hoofdredacteur geweest. Hij vond Corsiefs maken zo leuk, dat hij na het afronden van zijn fotografieopleiding, journalistiek ging studeren. Na twee jaar afwezigheid is Werner weer terug in de redactie. Hij kon het Corsiefs maken niet missen. In het dagelijks leven is Werner fotograaf en eigenaar van BeeldCentrum.
Johan van Trijp
arrow

Johan van Trijp

Redacteur
close
Johan van Trijp is een van de oprichters van Corsief. Nadat hij een aantal jaren druk was met andere corsogerelateerde zaken is hij sinds een paar jaar weer terug bij Corsief. Johan is een gerenommeerd ontwerper voor o.a corso Zundert en corso Tiel en ontwerpt tegenwoordig met name voor buurtschap Tiggelaar.
Janneke van Veltom
arrow

Janneke van Veltom

Redacteur, beeldredacteur en webredacteur
close
Janneke is sinds 2019 lid van de redactie. Vanwege haar studie in ICT en Media Design werden haar taken al snel uitgebreid naar zowel de beeldredactie als de webomgeving. Janneke bouwt corso bij buurtschap Laarheide.
Jeroen Vriends
arrow

Jeroen Vriends

Penningmeester & Redacteur
close
Jeroen Vriends is in september 2009 lid geworden van de redactie van Corsief. Hij houdt zich met name bezig met het schrijven van artikelen en is sinds april 2014 secretaris van Corsief. Naast het schrijven voor Corsief is hij ook actief in de PR-commissie van stichting Bloemencorso Zundert. Buiten het corso is Jeroen leraar in het voortgezet onderwijs.
Robin Wijnen
arrow

Robin Wijnen

Redacteur
close
Robin Wijnen is sinds januari 2015 actief bij Corsief als schrijver. Robin is sinds 1992 lid/bouwer bij buurtschap Hazestraat in Valkenswaard. Naast het schrijven voor de Corsief schrijft hij columns voor het CorsoNetwerk.nl en is hij bestuurslid voor corso Valkenswaard. Naast zijn corso activiteiten is hij als account manager actief bij De Ictivity Groep.